Monday, 17 September 2012

WHY WHY WHY MUST WEAR PB??

Salam U ollss,

            HAPPY MALAYSIAN DAY!!!
U olls buat ape ye cuti 3 hari??Adda agak bz attend cozen wedding and bawak adik2 jalan kat KL. Pasal cozen Adda punyer wedding nanti Adda update later ok..Semua wanita semua ingin cantik right? So, kite mesti kekalkan kecantikan luaran dan dalaman. Ok, malam nie Adda nak share dgn u olls why we must wear PB?? Selain untuk menguruskan badan ada sebab2 lain jugak knp kite patut pakai PB. Antaranya ialah: 

. Period Pain/ Sengugut
Sakitkan period pain? Mesti muka korang sakit macam nie..


Bila period pain datang automatik kite akan terus bad mood kan? Semua benda jadi serba tak kena. Kita akan rasa cepat emosi, nak marah, sakit kepala dan tak boleh fokus untuk buat kerja. Pengalaman Adda sendiri penah kena period pain yg sangat teruk sampai Adda kena bertungku macam org lepas bersalin. Masa tue, memang menangis je..Nenek yg tolong tuam kan tungku kat perut Adda.

Kalo teruk sangat korang mesti ambil pil menstrual bagi mengurangkan period pain. So, dengan PB no more period pain ok.. :-)

Dalam waist nipper ni ada FIR yang membantu kita untuk menghilangkan rasa sakit waktu sengugut kerana dapat melancarkan peredaran darah dan mengatur kitaran haid secara normal and tali yang ada pada waist nipper ni plak kite boleh tarik ketat cikit untuk menghilangkan rasa sakit sengugut tu.

. Cysts & Fibroid

Dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten selama 8 jam setiap hari can help to prevent from Cysts & Fibroid penyakit yang sangat ditakuti oleh kaum wanita. Premium Beautiful juga mempunyai FIR Technology yang dapat membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan.

. Back Pain or Slip Disc



Back Pain nie selalu kita akan alami kan bila kita duk kat depa n PC lama2. Adda pom alami benda sama al-maklum la keje opis..hihihi. So, nak prevent sakit belakang nie kena la pakai PB sebab PB mampu untuk menyokong tulang belakang kita.

So, u olls mesti cepat2 dapat kan Premium Beautiful yg banyak kebaikan nie tau.Boleh contact Adda seperti di bawah..HiHiHi:

sms/call: 019-2008271

      emailaddamohdnordin88@gmail.com

     fb:www.facebook.com/adda.pancake


No comments:

Post a comment