Wednesday, 15 August 2012

Why We Must Choose Premium Beautiful??

Hai u Olss...Lama Adda x update blog Adda nie..Maaf yer di sebabkan kesibukan yg melanda..Ok seperti yg dijanjikan dlm first entry Adda..Adda nak memperkenalkan apa sebenarnye product dlm biz Adda nie..Kita ada 4 hari lagi nak beraya kan..So, cepat2 dapatkan premium beautiful untuk u olls melaram cantik di pagi raya..!!!wehuuu..hihihi


    So why we must choose the   PREMIUM BEAUTIFUL?1.   Direkakhas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan


 2.  100% LIFETIME WARRANTY (wear and tear fully covered with no charge).


 3.  Superbrands produk.  

                   
 4.    Mengandungi FIR (Far Infrared Rays) teknologi.

 5.   Terdiri daripada 3 helai pakaian dalam yang mudah dipakai  

           (long/short brassiere, waist nipper and long girdle)


1. Long Brassiere 


     ·                     Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak keatas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.
·                     Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.
·                     Rekabentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan
dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.
·                     2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
·                     Rekabentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.
·                Bentuk “U” yang direkakhaspadabahagianbelakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
·                     Perhiasanberlianberbentukrama-ramamenonjolkankeunggulanproduk.
·                     3 pasangcangkukmembolehkanandamembuatpenyelarasan yang sesuai.2. Short Brassiere

·                     Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada  kedudukan yang betul.
·                     Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme, di samping meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.
·                     Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menganjal dan mengukuhkan kedudukan payudara.
·                     Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.
·                     Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.
·                     Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
·                     Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian.
·                     Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang kepada 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.
·                     Pad dada yang direka khas untuk membentuk payudara yang lebih mempesona.
·                     Hiasan corak bunga-bungaan menonjolkan keunggulan produk.

3. Waist Nipper
·                     Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.
·                     Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
·                     Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
·                     Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
·                     3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
·                     Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


4. Long Girdle


·                     32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
·                     Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.
·                     Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.
·                     Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
·                     Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
·                     Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
·                     Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
·                     Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.
·                     Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.
So, sape2 yang nak free trial korset premium beautiful nie boleh la contact Adda. Adda akan balik beraya di Kelantan selama seminggu. Jgn segan or malu tau nak tanye ape2 pasal korset yg meletop..vogue n gojes..hihihihi.. 

sms/call019-2008271
       

No comments:

Post a comment